[*, 1.09] Couple of bugs.


#1
  1. Goto any mission, deploy ship, select it with mouse click, press SHIFT + E, now try to set target range until red line disappears, now press “Delete order” button. What you see on the left is order mark, that has its scroll beyond boundaries (to the left, like distance value would be 0.0f, not 100.0f). Screenshot attached.

  2. Mission deployment screen -> select expert difficulty -> play -> admit defeat -> go back to deployment screen via dedicated button. What happens is deployment screen still showing “Enemy deployment unknown”, however “Normal” difficulty is selected (should be “Expert” selected) and your can not press “Normal” difficulty button, because well obviously “Normal” difficulty is chosen.

;]


#2
  1. when setting Target in deployment screen, I hover my mouse over ships (cruisers) and feedback is given that i have selected two ships, thou clicking works like intended (1 effective target). Well, i’ll let the screenshot speak for itself.


#3
  1. textbox height too small? screenshot.


#4
  1. goto challanges -> select challange (i select sorted most interesting & difficult) -> you’ll be in deployment screen -> press new species selection button (classic alien head) -> select empire -> CRASH:

#5
  1. Mission deployment screen -> select expert difficulty -> play -> admit defeat -> go back to deployment screen via dedicated button. What happens is deployment screen still showing “Enemy deployment unknown”, however “Normal” difficulty is selected (should be “Expert” selected) and your can not press “Normal” difficulty button, because well obviously “Normal” difficulty is chosen.

This bug is still not fixed. Tl;dr: after going back to deployment screen, normal difficulty tab is selected no matter what.


#6

Its fixed for 1.17