Can't save new ships


#1

I’m trying to work on my campaign spam fleets, and intend on testing the new maps to see if they limit spam’s. However, to do that i need to be able to save ships. I’ve reinstalled the game, and it didn’t fix anything. Any ideas? My errorlog is below

15/1/2011 - 1::57 - Assertion failure:filename:..\src\GUI_ShipDesignSummary.cpp,linenum:470,build:Full 1.54 15/1/2011 - 2::4 - Assertion failure:filename:..\src\GUI_ShipDesignSummary.cpp,linenum:470,build:Full 1.54 16/1/2011 - 23::43 - Assertion failure:filename:..\src\GUI_ShipDesignSummary.cpp,linenum:470,build:Full 1.54 17/1/2011 - 1::19 - Assertion failure:filename:..\src\SIM_CampaignDebugLog.cpp,linenum:41,build:Full 1.50 17/1/2011 - 1::23 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::23 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::23 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::23 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::23 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::24 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::24 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 17/1/2011 - 1::26 - D3DERR_INVALIDCALL 17/1/2011 - 1::26 - D3DEngine Restore Failed 17/1/2011 - 1::27 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 19/1/2011 - 1::46 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 19/1/2011 - 1::46 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 19/1/2011 - 1::46 - Failed to find AI Behaviour Type:..\src\SIM_Behaviour.cpp 39 21/1/2011 - 1::39 - D3DERR_INVALIDCALL 21/1/2011 - 1::39 - D3DEngine Restore Failed 21/1/2011 - 1::48 - D3DERR_INVALIDCALL 21/1/2011 - 1::48 - D3DEngine Restore Failed 14/2/2011 - 0::1 - Assertion failure:filename:..\src\GUI_ShipDesignSummary.cpp,linenum:470,build:Full 1.55 15/3/2011 - 1::43 - Assertion failure:filename:..\src\GUI_ShipDesignSummary.cpp,linenum:470,build:Full 1.56


#2

You tried deleting your old save files manually?


#3

Yup, checked for modded content (removed during FIRST reinstall, i’m on my third.) I’ve tried pulling out all my ship designs, and the bug keeps cropping up


#4

Lkohime, that’s some really weird voodoo at work. I’ve never heard of a bug that prevented saving new designs. I suggest sending a PM or an email directly to The Man.