[Fixed 1.40][Bug 1.39] Too Many Path Objects Requested


#1

Hi all,

The game has just crashed on me with the following error as in the screen shot below. I was attempting to lay the conveyor as can be seen in the bottom right of the screen at the time.

Can’t remember if this is the same issue as was mentioned before and the result was something to do with dragging the conveyor off the map. Issue is I can’t find a bug log for it anywhere so I thought I’d submit one.


21/11/2017 - 23::3 - Too many Path Objects requested!:..\src\SIM_PathData.cpp 53

Initialising 3D Engine in windowed mode Driver : nvumdshim.dll Description : Intel(R) HD Graphics 3000 DeviceName : \\.\DISPLAY1 Checking For Shader Support NumSimultaneousRTs:4 hal_caps.PixelShaderVersion >= D3DPS_VERSION(2, 0) hal_caps.PixelShaderVersion >= D3DPS_VERSION(3, 0) About to Create 3D Device with width: 1920 and height : 1080 Attempting hardware Vertex Processing Finished initialising 3D Engine Initialising Render target of 4096 X 2048 rt_car_sprite_cache rt_car_sprite_cache Initialising Render target of 256 X 256 rt_save_thumbnail rt_save_thumbnail Creating shader from file:[data/shaders/conveyor_mode.fx] Creating shader from file:[data/shaders/greyscale.fx] Creating shader from file:[data/shaders/highlight_sprite.fx] Creating shader from file:[data/shaders/lightmap.fx] Creating shader from file:[data/shaders/overlay.fx]

[code][22:26:53:519]- ----DEBUG FILE----
[22:26:53:519]- Production Line Debug File version: alpha 1.39
[22:26:53:523]-
GetLogicalProcessorInformation results:

[22:26:53:523]- Number of NUMA nodes: 1
[22:26:53:524]- Number of physical processor packages: 1
[22:26:53:524]- Number of processor cores: 4
[22:26:53:524]- Number of logical processors: 8
[22:26:53:524]- Number of processor L1/L2/L3 caches: 8/4/1
[22:26:53:527]- Desktop resolution is 1920 x 1080
[22:26:53:532]- Windowed but matching fullscreen dimensions == initialising borderless window mode
[22:26:53:656]- Initialising Sound Engine
[22:26:53:702]- Finished Initialising Sound Engine
[22:27:1:689]- Attempting to initialise steam
[22:27:2:378]- Steam initialisation success
[22:27:2:380]- Requesting steam stats…
[22:27:2:380]- …Steam stats requested
[22:27:2:380]- Steam connection successful
[22:27:2:665]- Received stats and achievements from Steam

[22:27:22:373]- About to load game: [Mega This One Wins 1.6]
[22:28:34:434]- Game Load complete
[22:33:25:287]- Vehicle Slot mismatch for slot type [task_conveyor]
[22:33:26:254]- Vehicle features Traffic-Aware Cruise Control just upgraded its availability
[22:33:26:487]- Vehicle Slot mismatch for slot type [task_conveyor]
[22:34:14:232]- Vehicle features Alloy Wheels just upgraded its availability
[22:36:56:49]- Vehicle features Passenger Airbag just upgraded its availability
[22:39:1:851]- Vehicle features Traffic-Aware Cruise Control just upgraded its availability
[/code]
debug.zip (1.97 KB)
savegames.zip (880 KB)


#2

I’ve now managed to replicate this several times. Each time it’s when the mouse moves off of the map when clicking and dragging a conveyor or importer section.

EDIT: Also getting this error if I drag into one of the office zones by mistake.


#3

I’m looking into this now…


#4

OK… I know what this is and I’m fixing it now! My apologies!


#5

No worries. It was starting to bug me the other night when I was playing as I kept doing it over and over… Never learned from my mistake.


#6

Hi,
I have this error when i try to move my conveyor or resource conveyor in the dark area.



#7

I think this has been reported previously. here: viewtopic.php?f=57&t=19184

And should be fixed in Version 1.40


#8

Thank you.


#9

… merged Threads together …


#10

Hi,

I’m in 1.40 and the game still crashing when clicking and dragging a conveyor or importer section in the dark erea.