Logo WIP...


#1

http://positech.co.uk/forums/phpBB3/viewtopic.php?f=23&t=6248&start=75#p46128


#2

I predict that on a scale of 1 to 10, this thread will go to 11. Crank up the stereo and play Spinal Tap. :wink: It’s logo time.


#3

I might as well start and that way the logos will only get better :slight_smile:


#4

“Logo WIP” = “Logo Work In Progress”

hmm…

“Logo WIP” = “Logo War in progress”

k, i fixd it :smiley:


#5

I’ll throw in my 5 minutes with gimp:

Needs new background (possibly screenshot from GSB?) and probably new letters.


#6

That’s some spicy horseradish. Looks like you’re off to a good start. :wink:


#7

This is my Logo here

insert a ship that is from Freelancer, 88flak mod that looks like a winnebego. A cut out of lonestar from the movie, and then along the bottom the words. “Spaceballs, The logo”<<

Or maybe i should instead put. “Lonestar, The modder” instead?


#8

a few minutes later…

thats all for today, I’m going to bed and I bet everyone else is in school or at work! Oh, the magicality of teh internet…


#9

What I’v gotten done so far (shown at 33% zoom):
Which one of the 3 designs and one concept piece do you guys like best?


#10

bottom one. Don’t ask me why, it’s just a completely intuitive choice :slight_smile:


#11

:open_mouth:
I WANT ONE :smiley: :smiley: :smiley:
xD


#12
  • hijacks own thread*
    I lol’d when I saw this:

#13

Yeah, I’ve been getting that recently. I suspect an ad somewhere on the Positech site got hijacked temporarily and Google threw a fit when it saw it.


#14

WTF?! Same here! :confused:


#15

me as well… the admin is going crazy about it :confused:

I’m actually surprised this hasn’t been noted before, I’ve been getting this for quite a while now.


#16

Cliff fixed the problem within 5 minutes and had left messages with google about lifting the ban, but Google seem to be responding at a glacial pace. . .

For some more interesting comments by cliffski . .
twitter.com/cliffski